SUNTEM O ECHIPA DE PROFESIONISTI

SPECIALIZATI IN DEZVOLTAREA DE SOLUTII PENTRU MANAGEMENTUL BROKERAJULUI IN ASIGURARI

eSIMBA este partenerul de incredere al brokerilor de asigurare, furnizand solutii de calitate specifice brokerajului in asigurari.

securitate

Mecanismele create pentru partenerii nostri sunt dezvoltate sub cele mai inalte standarde de securitate a informatiei ISO 27001.

inovatie

Dezvoltam continuu mecanisme de ultima ora pentru cresterea productivitatii din cadrul companiei dumneavoastra.

calitate

Produsele noastre sunt dezvoltate sub exigentele managementului standardului international de calitate ISO 9001.

Suntem o companie cu un portofoliu de peste 100 de clienti, prezenti in toata tara, cu o echipa de peste 30 de angajati si cu o experienta indelungata in dezvoltarea de solutii IT.

Ne-am construit succesul intelegand si satisfacand cerintele clientilor nostri.

Oferim o perspectiva larga de solutii IT pentru clientii nostri, menita sa usureze gestionarea si controlul activitatii acestora.

Scopul aplicatiilor noastre este acela de a oferi partenerilor nostri un mediu eficient de desfasurare a activitatii, fie ca este vorba de gestionarea fluxului de numerar, a personalului sau despre dezvoltarea de relatii de durata cu clientii.

TESTIMONIALE

“Apreciez in mod deosebit profesionalismul echipei care, in cazul nostru, a reusit in cca o saptamana integrarea programului in toata structura care numara in jur de 2500 de colaboratori.

Din punctul nostru de vedere parteneriatul cu Softelio va fi unul de lunga durata si in permanenta inovator. Recomandam solutia informatica si colegilor nostri ce activeaza in pe piata de intermedieri in asigurari...”

GABRIEL ILIESCU

Globasig

“Sunteti atipici pentru aceste locuri si aceste vremuri, desi nu ne-am vazut, doar ne-am auzit, tot ce am stabilit s-a respectat, a fost ca o adevarata strangere de mana intre adevarati parteneri.

Raspundeti cu promptitudine solicitarilor noastre, ccea ce va confera statul de adevarati profesionisti...”

IOAN BIJA, Director General Kron Asig

Kron Asig Broker

Increderea lor ne recomanda

Parteneriatele de lunga durata sunt marturie a increderii colaboratorilor nostri in serviciile si produsele noastre.

Toate drepturile sunt rezervate © 2021 / Softelio