SUNTEM O ECHIPA DE PROFESIONISTI

SPECIALIZATI IN DEZVOLTAREA DE SOLUTII PENTRU MANAGEMENTUL BROKERAJULUI IN ASIGURARI

eSIMBA este partenerul de incredere al brokerilor de asigurare, furnizand solutii de calitate specifice brokerajului in asigurari.

  • Securitate

    Mecanismele create pentru partenerii nostri sunt dezvoltate sub cele mai inalte standarde de securitate a informatiei ISO 27001.

  • INOVATIE

    Dezvoltam continuu mecanisme de ultima ora pentru cresterea productivitatii din cadrul companiei dumneavoastra.

  • CALITATE

    Produsele noastre sunt dezvoltate sub exigentele managementului standardului international de calitate ISO 9001.

Respect fata de lege

Toate aplicatiile noastre sunt dezvoltate conform legislatiilor in vigoare si a standardelor de securitate si de calitate ISO27001 si ISO9001. eSIMBA este avizata conform normei ASF 6/2015 privind gestionarea riscurilor operationale.

IMPLICARE SI PROFESIONALISM

Prioritatea noastra nr. 1 este satisfacerea pe deplin a cerintelor clientului. Punem un mare accent pe comunicarea cu clientii nostri cu scopul de a le intelege cerintele si de a le furniza astfel o solutie optimizata in cele mai mici detalii.

Suntem o companie cu un portofoliu de peste 100 de clienti, prezenti in toata tara, cu o echipa de peste 30 de angajati si cu o experienta indelungata in dezvoltarea de solutii IT.
Ne-am construit succesul intelegand si satisfacand cerintele clientilor nostri.

Oferim o perspectiva larga de solutii IT pentru clientii nostri, menita sa usureze gestionarea si controlul activitatii acestora.

Scopul aplicatiilor noastre este acela de a oferi partenerilor nostri un mediu eficient de desfasurare a activitatii, fie ca este vorba de gestionarea fluxului de numerar, a personalului sau despre dezvoltarea de relatii de durata cu clientii.

Pana acum
peste 15 mil
polite emise

In medie
peste 15 000
de utilizatori zilnic

In total
peste 13 ani
experienta in asigurari

Prezenti in
41 de judete
din Romania

TESTIMONIALE

“Apreciez in mod deosebit profesionalismul echipei care in cazul nostru a reusit in cca o saptamana integrarea programului in toata structura care numara in jur de 2500 de colaboratori.
Din punctul nostru de vedere parteneriatul cu Calcul Asigurari va fi unul de lunga durata si in permanenta inovator. Recomandam solutia informatica si colegilor nostri ce activeaza in pe piata de intermedieri in asigurari…”

GABRIEL ILIESCU

“Sunteti atipici pentru aceste locuri si aceste vremuri, desi nu ne-am vazut, doar ne-am auzit, tot ce am stabilit s-a respectat, a fost ca o adevarata strangere de mana intre adevarati parteneri.

Raspundeti cu promtitudine solicitarilor noastre, ccea ce va confera statul de adevarati profesionisti…”

IOAN BIJA, Director General Kron Asig

INCREDEREA LOR NE RECOMANDA

Parteneriatele de lunga durata sunt marturie a increderii colaboratorilor nostri in serviciile si produsele noastre.

Softelio S.R.L

Softelio este o societate comerciala ce are ca obiect de activitate dezvoltarea de software la comanda, cu un portofoliu vast de proiecte IT implementate in scopul dezvoltarii afacerilor.
eSIMBA este o solutie software completa, destinata brokerajului in asigurari.

Contact

Str. I.Gh.Duca Nr. 65, Etaj 2 – 3,

Constanta, Romania

Secretariat:

+40 757 777 078

E-mail: office@softelio.ro

NEWSLETTER