Pleci la cumparaturi? FII TREAZ LA VOLAN!

Pleci la cumparaturi? FII TREAZ LA VOLAN!

Pleci la cumparaturi? FII TREAZ LA VOLAN!

Pana pe 15 septembrie a.c., cumparaturile din marile centre comerciale vin “la pachet” cu recomandari de siguranta rutiera pentru toti participantii la trafic: romanii gasesc brosura informativa “FII TREAZ LA VOLAN!” si in principalele centre comerciale din Bucuresti si din tara, la standurile partenerului OTTO Broker.

Pe langa sfaturi dedicate soferilor, precum evitarea oboselii si a utilizarii telefonului mobil la volan, dar si atentionari privind conducerea sub influenta alcoolului, necesitatea verificarii starii tehnice a masinii, a adaptarii stilului de condus la conditiile de drum si a respectarii vitezei legale si nu numai, materialul informativ include, de asemenea, si recomandari de siguranta rutiera pentru motociclisti, biciclisti si pietoni. Astfel, concomitent cu atragerea atentiei soferilor asupra importantei protejarii acestor categorii vulnerabile din trafic, si pietonii, biciclistii si motociclistii primesc sfaturi privind siguranta rutiera si riscurile la care sunt expusi, dar si recomandari pentru a ramane in siguranta in trafic.
Materialul informativ este distribuit, pe intreaga durata a campaniei, atat in centrele comerciale, la standurile OTTO Broker, cat si in principalele intersectii din Bucuresti si din marile orase, prin intermediul promoterilor dedicati. De asemenea, acesta a ajuns la publicul larg si prin intermediul ziarului Libertatea, ca insert intre paginile acestuia.
Brosura este disponibila si online si poate fi descarcata de pe site-ul treazlavolan.ro.
Despre campania FII TREAZ LA VOLAN!
Campania “FII TREAZ LA VOLAN!” este initiata de APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si are loc cu sprijinul Politiei Romane, ASF – Autoritatea de Supraveghere Financiara si BAAR – Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.
Aceasta este realizata cu sprijinul Partenerilor GENERALI Romania, ERGO Asigurari, OMNIASIG VIG, Gothaer Asigurari Reasigurari, GROUPAMA Asigurari, GRAWE Romania, DESTINE Broker, DAW Management, EUROINS Romania, PIRAEUS Insurance Broker, GARANTA Asigurari, RECREX, VERASIG Broker, OTTO Broker, GLOBASIG Broker, RENOMIA – SRBA Broker de Asigurare, CREST Broker de Asigurare, ATA – Academia Titi Aur, EDOTEC Romania si DAS – Dellen Ausbeulservice.
Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, wall-street.ro, 24auto.ro, 9am.ro, ziuaveche.ro si Automotive Aftermarket News, precum si cu sprijinul motorhead.ro.
Mai multe detalii despre campania “FII TREAZ LA VOLAN!” sunt disponibile pe treazlavolan.ro si pe Facebook.com/treazlavolan.