PORTOFOLIU WEBSITE STANDARD

*Recomandat asistentilor in brokeraj

Include toate informatiile necesare prezentarii serviciilor si localizarii companiei dumneavoastra, intr-o singura pagina de tip scroll, si intr-o maniera personalizata si adaptabila tuturor dispozitivelor pentru a facilita vanzarea rapida de RCA online.

Model design albastru

Model design portocaliu

TESTIMONIALE

“Apreciez in mod deosebit profesionalismul echipei care in cazul¬†nostru a reusit in cca o saptamana integrarea programului in toata structura care numara in jur de 2500 de colaboratori.
Din punctul nostru de vedere parteneriatul cu Calcul Asigurari va fi unul de lunga durata si in permanenta inovator. Recomandam solutia informatica si colegilor nostri ce activeaza in pe piata de intermedieri in asigurari…”

GABRIEL ILIESCU

“Sunteti atipici pentru aceste locuri si aceste vremuri, desi nu ne-am vazut, doar ne-am auzit, tot ce am stabilit s-a respectat, a fost ca o adevarata strangere de mana intre adevarati parteneri.

Raspundeti cu promtitudine solicitarilor noastre, ccea ce va confera statul de adevarati profesionisti…”

IOAN BIJA, Director General Kron Asig

INCREDEREA LOR NE RECOMANDA

Parteneriatele de lunga durata sunt marturie a increderii colaboratorilor nostri in serviciile si produsele noastre.

Softelio S.R.L

Softelio este o societate comerciala ce are ca obiect de activitate dezvoltarea de software la comanda, cu un portofoliu vast de proiecte IT implementate in scopul dezvoltarii afacerilor.
eSIMBA este o solutie software completa, destinata brokerajului in asigurari.

Contact

Str. I.Gh.Duca Nr. 65, Etaj 2 – 3,

Constanta, Romania

Secretariat:

+40 757 777 078

E-mail: office@softelio.ro

NEWSLETTER