IA-TI ACUM PROPRIUL TAU SITE

PENTRU VANZAREA DE RCA ONLINE SI PENTRU PROMOVAREA COMPANIEI TALE

Acoperim toata gama de servicii pe care le presupune notiunea de web design: strategie, design grafic, functionalitate, experienta utilizatorului (UX), arhitectura informatiei, dezvoltare si implementare

Implementare si suport
Modul newsletter gratuit
Culori la alegere
Pagini la alegere
Adresa de e-mail personalizata
Gazduire si mentenanta

Design personalizat responsive

Harta Google interactiva cu localizare

Generare automata de site-map

Integrare Social Media

Sistem de abordare Newsletter

Standarde CSS, W3C, XHTML

Backup-ul automat a bazei de date

Statistici trafic website Google

FA-TI O IDEE DESPRE CUM AR ARATA

Iti punem la dispozitie o varianta online a site-ului cu toate functionalitatile acestuia.

Calitate 100%

Continutul website-ului este afisat intr-o maniera intuitiva si adaptabila atat pentru monitoare mari de tip desktop sau laptop, cat si pentru display-urile mici de tip tableta sau telefon mobil.

Contrastul dintre litere/scris este suficient de mare pentru vizualizarea rapida a continutului.

Fonturile utilizate se vor adapta oricarui tip de browser pentru o parcurgere usoara a infomatiilor.

Va fi utilizata o paleta de culori agreata de tine, in scopul asigurarii unui design personalizat si care sa te reprezinte.

Vizitarea website-urilor va fi posibila de pe orice platforma Windows, Linux, IOS, Android.

VINDE RCA ONLINE

CHIAR SI ATUNCI CAND NU ESTI DISPONIBIL

Sistem disponibil 24/7

Alerte reinnoiri polite

Comparator oferte polite RCA

Disponibil pe toate dispozitivele

Sistem de notificare a clientilor

Comanda politei in doar 3 pasi

Gestiune cereri polite RCA din eSIMBA

Cost total
1300 €

990 €

Cost total

1300 €
900 €

Cost total pentru primul an de functionare

STRUCTURA SITE-ULUI

Website-ul include toate informatiile de care vizitorii au nevoie pentru a-ti cunoaste serviciile.

Acasa

Prima pagina este compusa dintr-un slider, cateva avantaje si servicii, formular RCA online, parteneri, integrare newsletter si social media plus locatii si contact.

Despre noi

In functie de cum doriti sa va prezentati, aceasta pagina poate contine informatii despre companie, despre echipa, plus alte informatii la alegere.

Servicii si avantaje

Pagina unde poti face o prezentare a serviciilor ce le oferi si poti detalia avantajele clientului daca alege aceste servicii.

Parteneri

Pastrarea unei bune relatii cu colaboratorii tai este un aspect important in orice afacere. O zona speciala pentru parteneri va fi apreciata atat de acestia cat si de clienti.

Newsletter

Serviciile oferite trebuie promovate continuu. Sistemul de newsletter este un bun instrument pentru campaniile de promovare deoarece te ajuta sa strangi o baza de date cu posibilii clienti.

Facebook

Indiferent daca ai deja sau doar ce ti-ai creat o pagina de Facebook, folosim pe site logo-urile de Facebook pentru a te ajuta in strangerea de like-uri.

Formular RCA Online

Modulul de RCA online va permite sa incheiati asigurari chiar si atunci cand nu sunteti disponibil. Vizitatorii site-ului pot face solicitari de polite direct din site.

Testimoniale clienti

Parerea clientilor tai este foarte importanta si pentru vizitatorii siteului. Aceste informatii pot creste increderea posibililor clienti in serviciile tale si pot intari relatia cu partenerii.

Cariera

Printre vizitatorii site-ului cu siguranta se pot gasi si posibilii angajati. In aceasta zona poti descrie mediul de lucru din cadrul companiei tale si poti prezenta posturile disponibile.

Utile

Cu siguranta doresti sa iti tii clientii si vizitatorii site-ului informati. In zona de Utile, poti oferi link-uri cu informatii de interes din domeniul caruia te adresezi.

Termeni si conditii

Vizitatorii site-ului trebuie sa cunoasca implicarile utilizarii acestuia. Informeaza-i despre Termenii si conditiile de utilizare si despre Politica de confidentialitate ale acestuia.

Locatii si contact

Iti punem la dispozitie o harta interactiva Google pentru o localizare usoara. Prezenta hartii nu este obligatorie deoarece se pot trece doar datele de contact.

TEHNIC VORBIND…

Dar explicat sa poti intelege.

BROWSERE

Toate browserele de internet (Chrome, Edge, Internet Explorer, Firefox, Opera, Netscape) si toate versiunile de dupa 2014 ale acestora vor putea afisa corect continutul website-ului.

Update-uri platforma

Pentru bunul mers al site-ului in timp, update-urile si upgrade-urile de platforma si scripturi sunt inevitabile si necesare evitand multe disfunctionalitati.

Website-ul indeplineste cerintele de compatibilitate si accesibilitate in concordanta cu specificatiile W3C (World Wide Web Consortium, 5 mai 1999) si recomandarile WAI (Web Accesibility Initiative), acceptate la nivel mondial drept standarde internationale in domeniul accesibilitatii web.

MOD DE LUCRU

Fara surprize sau costuri ascunse, in 4 pasi simpli.

Contract
si avans

Dupa completarea formularului un reprezentant Simba te va contacta pentru stabilirea procedurilor si a termenului limita.

Brief
si informatii

Dupa semnarea contractului si achitarea avansului, va trebui sa transmiti un minim de informatii necesar pentru realizarea structurii site-ului.

Impementare
si testare

Dupa primirea si verificarea informatiilor, urmeaza implementarea si se testarea pe serverele eSIMBA.

Finalizare
si lansare

Dupa achitarea restului de plata a facturii pentru dezvoltarea site-ului, acesta va fi disponibil de a 2-a zi.

Modificarile website-ului ce necestita lucrari de proiectare mai extinse nu sunt acoperite in planurile tarifare. Oferim o cotatie de pret atunci cand acestea sunt necesare.
Serviciul de web design functioneaza conform principiului best-effort, adica imediat ce solicitarea a fost inregistrata, primul tehnician liber va solutiona solicitarea transmisa.

VEZI SI ALTA VARIANTA DE WEBSITE

Consideri ca acest website prezinta prea multe detalii?
Vezi aici o alta varianta de website mai simpla.

INCREDEREA LOR NE RECOMANDA

Ne ajutam clientii sa-si creasca performantele afacerilor prin implementarea de solutii IT dedicate.

Softelio S.R.L

Softelio este o societate comerciala ce are ca obiect de activitate dezvoltarea de software la comanda, cu un portofoliu vast de proiecte IT implementate in scopul dezvoltarii afacerilor.
eSIMBA este o solutie software completa, destinata brokerajului in asigurari.

Contact

Str. I.Gh.Duca Nr. 65, Etaj 2 – 3,

Constanta, Romania

Secretariat:

+40 757 777 078

E-mail: office@softelio.ro

NEWSLETTER